Nieuws


Beste deelnemers en vrijwilligers van LFPMD ,

Zoals jullie in de vooraankondiging hebben kunnen lezen is er positief nieuws over de LFPMD 2022; de 9e editie gaat door en wordt gehouden op zondag 11 september 2022
De inschrijving en betaling van de vorige editie blijven staan en worden overgenomen. Dit geldt voor alle onderdelen, ook de wandeltocht die dit jaar voor het eerst wordt gehouden.
We gaan er vanuit dat jullie allemaal weer meedoen.
Wanneer dit niet lukt, kan je de inschrijfnaam laten wijzigen via info@loopfietsproef.nl. We restitueren helaas geen inschrijfgeld.
Donderdag 17 maart om 19.00 uur wordt de inschrijfpagina weer geopend want er zijn nog startnummers beschikbaar. Ken je die leuke buurman, collega of vriend die ook altijd al eens mee heeft willen doen aan dit prachtige evenement, tip diegene dan!
Hou onze website in de gaten voor het laatste nieuws, in de volgende mail brengen jullie op de hoogte van de starttijden, route en proefplaatsen. 
 
Heel veel succes en plezier met de trainingen, wij kijken er erg naar uit om jullie weer te zien!
 
Het bestuur van de Loop Fiets Proef Marathon Drenthe
 

Loop Fiets Proef Marathon Drenthe 2022

De opzet van de LFPMD 2022 is hetzelfde zoals we deze in 2020 zouden organiseren. Er is dus nog steeds de mogelijkheid om de Hele Marathon als 3 tal, of 4 tal te volbrengen.

Dat betekent dat je met 1 fiets (duo), 2 fietsen (3 tal ), of 3 fietsen ( 4 tal) mee kunt doen.

WANDELROUTE

Maar er is meer……, 

We willen graag wandelaars mee laten doen. We verzorgen een prachtige route van een Halve Marathon ( 21,1 km ) met natuurlijk heerlijke proefplaatsen, langs boerderijen, landschappen, beekjes in onze prachtige Drentse omgeving. De start/ finish is op dezelfde plaats als van de LoopFietsProef Marathon.

Let op ! De inschrijving wordt nog bekend gemaakt